sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Miesten asusteet

Miksi naisparin häissä mietinnässä on miesten asusteet? Ja kenen asusteita oikeastaan mietimme? Mistä ajattelimme asusteita ostaa? Mitä asusteita hankintalistalla on?


Valtteri (häiden aikaan 12v) haluaisi smokin päälleen häihin, valkoisella kauluspaidalla. Tähän mukaan haluaisimme turkoosin kravatin (häiden teemaväri). Valtterille tämä sopi ja olemmekin varanneet jo puvun Gasell Gp:stä (koko tarkistellaan lähempänä häitä).


Haluaisimme häissä näkyvän enemmänkin turkoosia vaatteissa, muttemme halua määrätä vieraiden juhlavaatteiden väriä, joten kummankin isät "joutuvat uhreiksi". Päätimme siis tilata kummankin isille turkoosit kravatit ja niihin  sopivat taskuliinat, jos isät taskuliinat haluavat. Emmin isä tosin päätyi vieheeseen eikä halua taskuliinaa. Ajatus siis on, että Emmin isällä ja Valtterilla on samanlaiset kravatit ja Minnan isällä hieman erilainen, mutta kaikilla kolmella yhdistävä tekijä on turkoosi-väri kravatissa.


Olemmekin ahkerasti selailleet nettiputiikkeja kravattien osalta, mutta vielä "oikeaa" turkoosia ei ole löytynyt ja ajatuksena onkin käydä Helsingissä parissa kravatteihin erikoistuneessa liikkeessä katsomassa valikoimaa.


Emmi haaveilee kravattien lisäksi spesiaaleista "morsiamen isä"-kalvosinnapeista, mutta Minna on varma ettei hänen isänsä moisia laittaisi. Onneksi aikaa on isien suostutteluun spesiaalien kalvosinnappien osalta.


Veljemme sentään säästyvät pukeutumiskäskyiltä (eiköhän äidit hoida sen osan) ja isämme saavat muuten pukeutua itseään miellyttävillä tavoilla. Valtteri onneksi on yhteistyökykyinen ja on itse toivonut smokkia, joten eiköhän loput yksityiskohdat saada äitejä ja poikaa miellyttäviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti