sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Maailman parhaat kaasot!

Halusimme ottaa nyt pienen hetken, kiittääksemme kaasojamme. Nyt kun päätimme siirtää häitä parilla vuodella, oli meille aika vaikea paikka ilmoittaa siitä kaasoille. Lähinnä pelotti se, että suostuvatko kaikki vielä kaasoiksemme kahdenvuoden kuluttua. Iloksemme kaikki vastasivat myöntävästi!

Olemme saaneet kaasoiltamme paljon tukea tähän mennessä tehtyihin päätöksiin ja ongelmiin, joita olemme matkan varrella erinäisistä syistä kohdanneet.

Välillä sitä epäilee ovatko kaikki ystävät elämässä niitä oikeita, mutta näistä neljästä täytyy sanoa, että kaikki ovat ehdottomasti luottamuksen arvoisia, heitä kaikkia voi kutsua tosiystäviksi- Sellaisia on harvassa ja me olemme onnekkaita, kun olemme tällaiset ihmiset elämäämme löytäneet.

Tätä kaikkea vahvistaa se, että kun olimme ilmoittaneet häiden siirrosta ja molemmilla meillä oli mieli vähän maassa asian takia, tuli illalla viestiä yhteiseen messenger-ryhmäämme:
"Me tuossa kaasojen kanssa suunniteltiin, että nyt kesällä pidettäisiin sellainen teidän piristysviikonloppu ❤ ku ei saatu niitä häitä kesälle ❤ ja oltiin kaikki sitä mieltä, että kaikki saa osallistua suunnitteluun."

Molemmille meistä pääsi itku, miten voikaan olla tuollaisia ihmisiä, jotka ajattelevat toisia noin, piristävät kun kaipaamme piristystä ja kuuntelevat kun meillä on huolia.

Kiitos kuuluu teille kaikille neljälle! Olette meille tärkeitä ja me rakastetaan teitä ❤❤❤


1 kommentti: