lauantai 6. elokuuta 2016

Kiitoslahjaideaa kaasoille

Pitkään olemme miettineet kaikille neljälle kaasolle sopivaa kiitoslahjaa, ideoita on miljoona, mutta päätöstä ei ole vielä tehty. Päätimme maksaa kaasoille mekot häihin, sillä haluamme kaasoille tietynväriset mekot. Mietimme, että ostaisimme kaasoille korut mekon seuraksi tai maksaisimme hääpäivälle meikin tai kampauksen.  Myös kasvohoidon, jalkahoidon tai käsihoidon tarjoaminen kaasoille kauneushoitolassa houkuttaisi.

Internetiä selatessa moni on suunnitellut valokuva-albumin, jossa on yhteisiä muistoja kuvina kaason ja morsiamen ystävyyden ajalta. Ihana idea, mutta Emmi ainakin on lähes aina kameran takana eikä kuvia juuri löydy. Yhteistä illallista oli moni näyttänyt myös harkitsevan, onhan sekin hemmottelua, mutta meillä usein suunnitellaan kaikki ruokapöydän ääressä, joten ehkä yhteinen illallinen kaasojen kanssa tulee tavallaan siinä.

Häiden lähestyessä olisi ihana koota kaasoille "selviytymispakkaus", jossa olisi kynä, muistivihko, särkylääkettä, suklaata (kun menee hermot morsiamiin), hakaneuloja, hiuspinnejä, lakkaa tms. sekä jotain mitä voisivat käyttää häissä; oli se sitten lahjakortti meikkiin tai kampaukseen hääpäiväksi tai koru sekä jokin, joka muistuttaa kaasoa hänen ja morsiamen yhteisestä muistosta, seikkailusta tms.

Mielestäni kiitoslahjan täytyy olla  kaasonnäköinen, joten täytyykö kaikkien kaasojen lahjan olla samanlainen?

Moni kiittää kaasoaan suunnitteluavusta, askarteluavusta, koristeluavusta tms. mutta meillä kaasojen päätehtävä on täyttää karkkibuffettia, täyttää piirustuspaperia lasten askartelu/pelipöytään sekä auttaa mahdollisesti morsiamia hiusten kanssa sekä katsoa, että about kaikki sovitut asiat pelaa. Emme siis odota kaasojen askartelevan, suunnittelevan tms. mutta kaasojen mekkoja heidän toivotaan tulevan kanssamme ostamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti