keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Lapsivieraat häissämme


Keskustelupalstoja seuranneena olemme huomanneet, että nykyään on suosittua järjestää lapsettomat häät, vaikka hääparilla itsellään olisi lapsia. Meille on alusta asti ollut selvää, että lapset ovat tervetulleita häihimme.

Olemme suunnitelleet juhlapaikalle lapsille leikkipaikkaa/piirustuspaikkaa, jossa on muutama muistipeli, piirustuspaperia ja kyniä sekä itsetehdyt tehtäväkirjaset jokaiselle. Juhlatilassa on myös tv ja varuiksi ajattelimme ottaa mukaan muutaman dvd:n, jotta aikuiset saavat syödä rauhassa.

Tehtäväkirjasia varten on Wishiltä tilattu pokemon-värityskirjoja, joista skannataan kuvia koneelle ja tulostellaan kirjoihin. Suunnitelmissa on myös hääaiheinen sanaristikko, jonkinlainen pisteestä pisteeseen-yhdistämistehtävä sekä muita mieleen tulevia tehtäviä.

Ajatuksena on myös koristella lasten leikkipaikka esim. ilmapalloilla tms, jotta lapset tuntevat olonsa tervetulleeksi juhlaamme. Olisi myös ihanaa järjestää lapsille aarteenetsintä, tehtävä yms. jonka suoritettuaan lapset saisivat jäätelön tai karkkirasian karkkibuffasta huolimatta. Mietinnässä on myös palkata muutamaksi tunniksi nuori, joka pitäisi lapsille tarvittaessa seuraa, jotta aikuiset voivat juhlia/syödä/jutella/tanssia rauhassa ilman, että kaasot rasittuvat juoksusta.

Vauva-ikäisille vieraille olemme miettineet matkasängyn varaamista juhlapaikalle, jotta pienimmät juhlijat voivat ottaa päiväunet mukavasti juhlien aikana. Vauvoille/taaperoille on myös ajatuksena varata maissinaksuja, pilttiä, kosteuspyyhkeitä, jotta kenenkään juhlinta ei pääty nälkään tai kiukkuun.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti